Tarjoamme kumppanuutta HW- ja SW-tuotekehityksessä

Tiimissämme ja yhteistyökumppaneissamme on hyvin laaja kokemus vaativistakin tuotekehitysprojekteista ja massatuotteistuksista.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Teollinen internet ja IoT-palvelut

IoT- ja pilvipalveluyritykset voivat helposti hyödyntää olemassa olevia teknologiaratkaisujamme. Mahdollistamme teollisen internetin palvelut älykkäillä laitteilla ja sensoreilla, jotka voidaan integroida ulkopuolisiin järjestelmiin tai pilveen. Ratkaisumme keräävät tärkeää dataa ympäristöstä, koneista ja laitteista, ja niiden avulla voidaan viestiä, ohjata tai optimoida prosesseja.

Kehityspalvelut ja projektit

Teemme tuotekehitystä ja kehitysprojekteja monenlaisiin tarpeisiin. Autamme projektin toteutuksen eri osa-alueilla ja meille voidaan siirtää myös kokonaisvastuu projekteista. Tiedämme, kuinka elämästä tehdään sujuvaa projektien ympärillä.

Full stack development

Full stack development on meille tuttua – olipa kyse web-ohjelmointikielien osaamisesta, käyttöliittymien suunnittelusta tai toteutuksesta. Toteutamme käyttäjäystävällisiä sovelluksia eri toimintaympäristöihin. Ymmärrämme liiketoimintaa ja huomioimme sen parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi.

Langaton IoT yhdistettävyys

Wirepasin Mesh ohjelmisto mahdollistaa suuren mittakaavan IoT verkottumisen langattomasti. BiiSafe on integroinut Wirepasin ohjelmisto-ratkaisun omiin Buddy, Card ja Sens tuotteisiinsa.

Quuppa Älykästä paikannusta

Quupan kehittämä paikannus-järjestelmä mahdollistaa erittäin tarkan sijainnin sisätiloissa. BiiSafe on Quupan virallinen jälleenmyyjä sekä yhteistyökumppani teknisessä laitekehityksessä.

Kiinteistönhallinnan ICT-palvelua

Optima käyttää BiiSafe:n kehittämää IoT-sovellusta kiinteistön olosuhteiden monitorointiin, kuten lämpötilan, ilmanpaineen, ilmankosteuden sekä ilmanlaadun seurantaan.

Biisafe Soitamme Sinulle Artturi Ketonen

Soitamme sinulle

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.

Artturi Ketonen
050 5902 095

Yhteydenotto