TOIMITUKSET, PALAUTUKSET JA TAKUUT

Toimitukset

Vastaanotetusta tilauksesta lähetetään tilausvahvistus asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista myös roskapostilaatikkosi.

Suomessa PostNord toimittaa tilauksesi kotiovellesi DPD-pakettina maanantaista perjantaihin klo 8-16. Tilaus lähetetään kahden arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta, ellei toisin mainittu. Saamallasi seurantakoodilla voit seurata lähetystä PostNordin nettisivuilla.

Palautusoikeus

Palautusoikeus on voimassa 14 vuorokautta siitä laskien, kun asiakas on vastaanottanut tilauksen. Huomaathan, että takuuasiat käsitellään erikseen. Saadaksesi hyvityksen palautuksen yhteydessä, tuotteet on palautettava alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessa.

Näin teet palautuksen ja pyydät hyvitystä:

  1. Varmista, ettei tuote ole vioittunut.
  2. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: support@biisafe.com.
  3. Lähetä tuotteet takaisin meille ja liitä tilausnumerosi ja/tai nimesi mukaan lähetykseen. Katso alempaa kohta Palautuksen lähettäminen.
  4. Saat hyvityksen ostostasi, kun palautetut tuotteet on tarkistettu. Katso alempaa kohta Hyvitykset.

Tuotteet ja palvelut, joita ei voi palauttaa:

  • Lahjakortit ja alennuskoodit
  • Ladattavat ohjelmistotuotteet

 

Palautuksen lähettäminen

Tee palautuslähetys osoitteeseen:

BiiSafe Oy
Piitie 1
01510 Vantaa

Muista liittää tilausnumerosi (löytyy tilausvahvistuksesta) ja/tai nimesi lähetykseen.

Asiakas vastaa palautuskuluista.

Hyvitykset

Ilmoitamme hyvityksestä, kun palauttamasi tuotteet on tarkistettu. Mahdollinen hyvitys maksetaan takaisin alkuperäiselle maksutavalla (esim. luottokortti). Käsittely voi kestää useita päiviä.

Pidätämme oikeuden palauttaa vain osan ostosummasta, mikäli palautetut tuotteet eivät ole alkuperäisessä kunnossa, ne ovat vahingoittuneet, niistä puuttuu osia tai 14 päivän palautusoikeus on selvästi ylittynyt.

Takuuasiat

Takuu käsittää valmistusvirheet.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai lähetä sähköpostia osoitteeseen support@biisafe.com avataksesi takuukäsittelyn. Kuvaile asiasi mahdollisimman hyvin ja liitä mukaan valokuvia, mikäli tuote on vahingoittunut tai silmin nähtävästi rikki.

Saatamme pyytää sinua lähettämään vaurioituneen tuotteen meille takaisin tarkistusta varten.

Tarjoamme useimpiin tuotteisiimme vuoden takuun.